Turbo renovering med VTG Vane flow rig

VTR – Turbo renovering

Turbo renovering – Vi er glade for at kunne præsentere Danmarks første Vane-Flow Test Rig (VTR) fra engelske Turbo Technics.

Turbo Technics (VTR) er udviklet som en del af et genfremstillingsprogram, for OE variabel turbo geometri (VTG/VNT) til bilproducenterne. Den samme teknologi er nu tilgængelig på eftermarkedet, til at opfylde behovene af en stadig stigende efterspørgsel, på ombytning/reparation af turboer.

VTR er designet til at re-kalibrere strømmen af udstødningsgas gennem den variable turbo geometri (VTG/VNT) på producentens originale specifikation. Vi kan nu have tillid til at genopbygge en turbo med OE tilsvarende indstillinger, da dette har stor indflydelse på køretøjets præstationer og køreegenskaber.

VTR giver os også muligheden for at teste og renovere turboer med elektroniske actuatorer (gearboks), som mange turboer, specielt Garrett modeller, er leveret med. Vi har også fået et nyt program af gearbokse på lager til diverse modeller, så vi nu kan tilbyde en renoveret turbo med ny elektronisk actuator.

Turbo renovering - Vane Flow Rig (VTR)
Turbo renovering - Vane Flow Rig (VTR)
Turbo renovering - Vane Flow Rig (VTR)